3.5.11

Fotobogtjenesten med det største udvalg i Europa kommer til Danmark

Printing-1 siger: "I Danmark præsenterer vi det største udvalg af formater og størrelser af både lærreder og trykte fotobøger. Vores digitalfototjeneste henvender sig til både amatører og professionelle fotografer, der ofte er Macintosh-brugere."

London, 3. maj 2011. – Hovedparten af alle digitalbilleder, der bliver taget i ferier, ved bryllupper og fester, bliver aldrig trykt som traditionelle papirbilleder i 10x15 cm format. Nu har billedelingstjenester og digitale fotoalbum taget deres plads, og disse album bliver trykt professionelt og indbundet sådan, at de udgør en ægte fotobog. I dag åbner Printing-1 en ny tjeneste i Danmark med speciale i at trykke individuelle fotobøger og fotografier på lærreder.Ifølge Printing-1 adskiller deres tjeneste sig fra mængden i kraft af trykkekvaliteten, det store udvalg af bogformater og omslag samt en mere slidstærk indbindingsmetode, som gør det muligt at producere bøger i aflangt, liggende format og bøger med et højere sidetal. Bøgerne bestilles online, hvor brugerne kan dele bogdesign via internettet, inden de bestiller kopier. Denne proces er navnlig praktisk i forbindelse med bryllups- og festbilleder, da gæsterne kan få lov til at bestille deres egne kopi af bogen.Printing-1's program til at lave fotobøger fås til både Windows og Mac OS

Som de fleste professionelle tjenester, der laver fotobøger, har Printing-1 også et program til at redigere fotobøger. Det kan hentes gratis på http://printing-1.dk/Fotobog/. Programmet, der findes til både Windows og Mac OS, bruges udelukkende til at lave bogens layout og til at overføre den via internettet. Programmet rummer skabeloner til at placere de enkelte billeder, som kan gøres større og mindre og flyttes frit rundt på siderne. Et billede kan også strækkes ud over en dobbeltside og dermed blive op til 80 cm bredt. Det er muligt at forsyne de enkelte billeder med individuelle rammer, og sidenummerering kan slås til og fra på hver side. Programmet rummer desuden billedredigeringsværktøjer og funktioner til at fremstille halvgennemsigtige billeder, som kan benyttes, hvis billeder skal overlappe. Det er i det hele taget velegnet til kreativ brug. Hvis man ændrer bogens størrelse fra et af de syv formater til et andet, justeres layoutet automatisk i programmet.

Oversigt over de nye formater fra Printing-1:

- lommebog: 14,8 cm bred x 10,5 cm høj spiralindbundet eller dossier med op til 48 sider

- kompakt: 20,4 cm bred x 15 cm høj i stiv indbinding med op til 144 sider

- original: 18,5 cm x 18,5 cm i forskellige indbindinger og op til 144 sider

- klassisk: 20,4 cm bred x 27 cm høj i stiv indbinding med op til 250 sider

- maxi: 30 x 30 cm i stiv indbinding med op til 250 sider

- panorama: 29,7 bred x 21 cm høj (DIN A4 bred) i stiv indbinding med op til 250 sider

- premium: 40 cm bred x 30 cm høj i stiv indbinding med op til 250 sider

Digitalbilleder trykt på kanvas og monteret på træramme

Den nye tjeneste for amatør- og professionelle fotografer i Danmark tilbyder også at trykke billeder på lærred monteret på en træramme. Sådanne billeder giver en fantastisk tredimensionel effekt idet lærredet strækkes ud over rammens synlige kant. Ifølge webstedet http://printing-1.dk/Lærred/, er den mindste ramme 30 cm lang og størrelsen kan øges med 10 cm ad gangen op til 120 cm. Fordi der bruges standardiserede dele og en automatiseret, industriel proces, opnås en ensartet kvalitet og lavere pris. Blækket trænger dybt ind i lærredet, så malingen brækker ikke, der hvor lærredet foldes ud over rammens kant. Det monterede lærred er perfekt til at udsmykke en væg i stuen eller på kontoret. Man kan have glæde af et sådant kvalitetslærred i mange år, da kombinationen af blæk og lærred er optimeret.Nu kan de digitalbilleder, som ellers sygner hen på rustne harddiske, endelig komme til deres ret, i trykte fotoalbum og på lærreder. Printing-1 sender til de fleste europæiske lande og USA senest to uger fra bestillingen er afgivet. Mange troede at computerskærme med stadig højere opløsning gjorde papirbilleder overflødige, men det ser ud til, at der vil være interesse for lærreder og fotobøger mange år frem.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Printing-1 Deutschland – http://printing-1.de

Printing-1 Nedelands - http://printing-1.nl

Printing-1 España – http://printing-1.es

Printing-1 Danmark http://printing-1.dk

Printing-1 België - http://printing-1.be

Printing-1 UK – http://printing-1.co.uk

Printing-1 France – http://printing-1.fr

Printing-1 Italia – http://printing-1.it

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ingen kommentarer :

Send en kommentar