9.5.11

Produktinnovation giver fotobøger stærkere farveintensitet

I 2011 udvider FotoInsight sortimentet af fotobøger med en højglansvariant. Højglansforarbejdningen er en produktinnovation som giver mere intensive, klare og strålende farver. Derudover får fotobøgerne en speciel, skinnende coating.

I år udvider FotoInsight sortimentet af fotobøger med højglans. Det nye højglans-look er ikke baseret på brugen af blankt papir, som det er tilfældet hos mange andre udbydere. Tværtimod opstår det ved en forædling af bogsiderne. I et ekstra arbejdstrin umiddelbart efter trykningen opvarmes en PU-coating som giver fotobogens sider en ensartet og bestandig højglans. Derefter stråler og skinner farverne endnu mere.Det individuelle design og bestillingen udføres som hidtil med den kendte FotoInsight-bestillingssoftware. Højglansforarbejdningen fås i fotobogsformaterne Stor, Panorama og XL. Ekstraudgifterne til en fotobog med 26 sider i A4-format (Portræt eller Panorama) er på DKK 40. Catalina Martinez fra FotoInsight siger: "De nye fotobøger med højglans leveres i rette tid til mors dag, så du kan sammensætte en strålende fotobog, der fortæller din mor at hun er den bedste i verden."


Miljøvenlig mangfoldighed
Fotobøger med højglans fås i formaterne Stor (ca. A4), Portræt og Panorama samt XL (ca. 30 x 30 cm) med et omfang på 26 til 154 sider. CEWE fotobøger leveres på papir som er fremstillet i henhold til retningslinjerne om bæredygtigt skovbrug fra FSC (Forest Stewardship Council).Individuelle CEWE fotobøger har en ligeså lang levetid som billedværker der kan købes hos boghandleren. Fra producentens side er der 100 års holdbarhedsgaranti på de anvendte materialer. Med højglansforarbejdningen ser fotobøgernes sider ikke blot bedre ud – overfladen får også en ekstra beskyttelse.Direktøren for FotoInsight, Klaas Brümann, siger om de nye fotobøger med højglans: "Efter trykningen af fotobøgerne med den markedsførende opløsning på 300 dpi og fotoalbummerne på fotopapir tilbyder FotoInsight nu en tredje generation af fotobøger med højglansforarbejdning. De er den optimale løsning for alle som ønsker en fotobog med en fornem glans. Der kan vælges mellem hundredvis af størrelser og formater med forskellig finish og et sideantal fra 26 til 154 sider så din fotobog fra FotoInsight passer til enhver lejlighed."

Ingen kommentarer :

Send en kommentar