21.3.19

Mit ferie fotoalbum - Hvordan gør jeg det?Rotere billedet med tre til seks grader
Efter en familieferie eller en rejse i udlandet vender du hjem, nogle gange med et par ridser eller insektbid, men næsten altid med fantastiske indtryk og normalt mange billeder. Som myggestik og minderne om ferien begynder at falme, har du sandsynligvis ønsker at beskytte dine feriebilleder fra at forsvinder ind i en digital nirvana og for at bevare de glade dage i livlige farver. Udskrivning af et feriealbum er perfekt til at bevare glade minder, men også en perfekt gaveide til nære venner og familie.

Tips til at designe dit næste feriealbum:

Vælg færre antal fotos / reducer antallet af billeder i dit valg
Et A4-landskabsbillede er imponerende i fotobog
Hvis du, som din korrespondent, often take pictures, you have taken a lot of pictures on vacation - a very common phenomenon. Hvis billedhøsten er så stor, skal du sortere billederne og kun vælge de bedste billeder for hver begivenhed eller dag. Overvej hvordan du vil gennemse dit ferie fotoalbum om ti eller tyve år og vælg antallet af billeder for at undgå at gentage det samme sted eller begivenhed. I stedet for at sortere feriebillederne kronologisk er det ofte mere effektivt at sortere dem ud baseret på temaer. En mappe med billeder af hotellet eller det sted, hvor du har opholdt sig, en mappe med billeder af f.eks. stranden - uafhængig af den dag du besøgte osv. Med færre billeder kan du vise nogle specielle billeder i et større format på fuld side. På en dobbeltside ser landskaber endnu mere imponerende ud. I modsætning til billeder på væggen, hvor større er ofte bedre, ser du normalt på et fotoalbum, når du holder det foran dig i dine hænder.
Dit ferie fotobog behøver derfor ikke at være i XXL format. Men ved at variere bildrammen formater og størrelse bliver bogen mere interessant, og du kan fremhæve individuelle billeder eller begivenheder. Et A4-landskabsbillede er imponerende, når det er inkluderet i et fotoalbum. Brug hele sider og lejlighedsvis dobbeltsider til de virkelig fremragende billeder. Hvis du placerer flere billeder på en side, er det en god idé at bruge smalle, hvide rammer omkring billeder, specielt oven på farvede baggrunde. Hvis du vil fremhæve et interessant eller sjovt billede blandt billeder af samme størrelse, kan du rotere billedet med tre til seks grader for at fokusere på en bestemt detalje.Dette kan interessere dig: Opret og send ægte foto postkort med dine egne rejsbilleder lige fra din Android eller iOS smartphone.


Så længe minderne er friske, er det god praksis at notere navnene på folk og steder. Kortene på vandre- eller kørselsruterne kan også nemt indsættes i private rejsalbum. Denne indsats er en investering i fremtiden, da ellers du måske glemt navnet på visse steder og ferie bekendte.
Kortene på vandre- eller kørselsruterne
Det er sikrere at bruge en app eller software til fotobog design end browseren
Har du en bred vifte af muligheder, hvis du vil udskrive et fotoalbum på internettet, som cewe fotobog, Fotobog.nu, FotoInsight, Fotoknudsen, MyPhotobook eller Smartphoto. Nogle gør det muligt at oprette fotoalbum projekter gennem din browser uden at installere en app, men at installere en app er den sikrere og mere fleksible mulighed. For at finde det bedste tilbud kan du læse fotobogtest. Din korrespondent opretter hendes fotoalbums med FotoInsight Designer. FotoInsight udskriver hos den europæiske markedsleder og flere prisbelønnede cewe fotobog. FotoInsight Designer-programmet til design af fotobøger er tilgængeligt til Windows, Mac og Linux og som en app til tablet-computere og biltelefoner. Med programmet har du de største designmuligheder for alle gratis apps til fotobøger og brugen er meget intuitiv. Med hensyn til fotobogs formater, størrelser, bindinger og sidelayouter giver ingen anden kamera leverandør flere muligheder. Udvælgelsen er så stor, at den i starten kan være overvældende. Der er en blog indgang, der hjælper med at vælge den rigtige papirkvalitet og valget mellem blank og matt belægning til din feriefotobog: https://iitm.be/photobooktypes
 
Du vil helt sikkert nyde dit ferie fotoalbum nu og i de kommende år.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar