6.11.14

En fotokalender er altid en perfekt gave

Tidligere gik der gerne mange uger, inden man kunne vise et foto til vennerne; i dag – med Facebook, Pinterest og Flickr – går der kun få sekunder. Der tages flere og flere fotos og de deles hurtigere og hurtigere. Der er mange, der frygter, at de gode fotografier går under i billedstrømmen og dermed er tabt for de kommende generationer. 

Vaegkalendere
Århus, 6.11.2014. – Det er hurtigt og billigt at dele fotos, bøger og musik i digitalt format, men man står bogstaveligt talt med tomme hænder, hvis man får foræret en digital gave. Et trykt foto som lærred, plakat eller fotobog er derfor stadig en populær gaveidé. Det er en personlig gave, som modtageren rent faktisk skal pakke op. Ved juletid er den mest yndede gave dog fortsat den trykte fotokalender, som finder anvendelse i det nye år.

Fordelene ved et trykt foto ligger lige for hånden
Hvis du sætter dig ned og tager dig tid til at udvælge de bedste fotos fra det forgangne år og samle dem i en fotobog, har du også glæde af dem mange år senere. Det samme gør sig gældende for en fotokalender med plads til 12 interessante månedsbilleder og et foto på titelsiden. Fotobøger og fotokalendere sikrer, at de gode fotos ikke går under i billedstrømmen, men får en helt særlig plads i hjemmet og hjertet, hvor de kommer til deres ret.

En flot gave, der skal pakkes op, røres ved og ses
gave, der er kreativ og personlig. Modtageren kan se, at du virkelig har gjort dig umage med din gave og ikke blot har købt en massevare. Det sætter han eller hun pris på.
Fotokalendere
Der findes ikke noget bedre end en
På FotoInsight-webstedet findes der fotokalendere på mat og blankt papir, i trykt eller eksponeret udførelse og i forskellige størrelser op til A2. De fås som vægkalendere, stående bordkalendere og aftalekalendere med uge-, måneds-, kvartals- eller årsblade og egner sig fremragende som personlige familie-, fødselsdags-, og køkkenkalendere. Med priser fra 49 til 420 kr. findes der et fotokalender-format til ethvert behov.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar