8.11.11

Perfekt billedkvalitet i personlige fotokalendere på fotopapir

Århus. 8.11.2011. - Fordelene ved ægte fotopapir ser man ved første øjekast: brillante farver og høj detaljegengivelse på tydeligt kraftigere papir. Fotopapir belyses uden trykraster, hvilket betyder at trykpunkterne ikke engang kan ses med en lup, og det giver en bedre udligning i farvegengivelsen og mere naturtro detaljer. Dermed kan alle lave deres egne kalendere med deres egne billeder i professionel kvalitet med helt klare farver – og endda i bare ét eksemplar.



Direktøren for FotoInsight, Klaas Brümann siger om brugen af fotopapir i fotoalbummer og kalendere: ”Hvis du har brug for fotos i høj kvalitet, kan du kun opnå en tilsvarende trykkvalitet ved at belyse ægte fotopapir. FotoInsight stiller høje krav til kvaliteten og skruer forventningerne i vejret hvert år.




Danmarks bredeste tilbud i fotokalendere

Internet-fotoudbyderen FotoInsight har allerede igennem flere år tilbudt et af de bredeste sortimenter af fotokalendere, og nu udvides det med seks fotokalendere på fotopapir.




Hvordan udarbejder man en fotokalender på fotopapir?

Hos FotoInsight er der to forskellige muligheder for at lave sin egen fotokalender. Den nemmeste måde hurtigt at lave en individuel kalender på er direkte på webstedet i browseren. Man behøver ikke engang at have installeret nogen software, og alligevel er der et stort udvalg af formater og kalendere: http://fotoinsight.dk/kalender.html . Hvis man have mere kontrol over hvordan fotokalenderen udformes, eller for eksempel vil lave forskellige varianter af en kalender, bør man bruge det gratis program Fotoinsight Designer:




1.   Vælg kalenderformat og størrelse, husk at tænke på hvordan billederne skal vende: høj, tvær eller kvadratisk.
2.   Vælg startmåned og år.
3.   Vælg kalender og skabeloner, tilføj billeder og redigér eventuelt baggrundene. Der kan tilføjes et ubegrænset antal billeder og også laves collager. Det er også en god idé at tilføje ekstra billeder, for eksempel små pasbilleder ud for fødselsdage og bryllupsdage.
4.   Upload den personlige, designede fotokalender.
5.   Log på og vælg derefter betalingsmåde og afgiv bestilling, efter ønske kan kalenderen også leveres som gave til en separat adresse.




Softwaren kan benyttes komplet offline, det er ikke nødvendigt at have en online forbindelse under selve udarbejdelsen. Før filen til at trykke kalenderen overføres til bestillingsserveren, komprimeres den til den optimale størrelse uden at kvaliteten forringes.
 






Ingen kommentarer :

Send en kommentar