21.9.11

Fotokalendere nu også med højglans

I fem år har Printing-1 tilbudt sine kunder muligheden for at udarbejde deres individuelle fotobog. Ud over foto-lærreder og fotobøger samt fotobogskalendere præsenterer Printing-1 nu også vægkalendere der efter frit valg også fås med højglansforarbejdning. Hvis man vælger forarbejdningen i højglans, bliver de komplette kalendersider lakeret med en miljøvenlig glanscoating der giver billederne brillans og skarpe detaljer.


Højglans

Efter det direkte tryk lakeres hvert enkelt kalenderblad med en beskyttende lak med højglans. UV-lakken giver en bedre gengivelse af billeder og farver så resultatet kommer til at ligge meget tæt op ad et fremkaldt foto på højglanspapir – dog uden at der benyttes temperaturfølsomt PE-fotopapir.Miljøvenlige fotokalendere med højglansforarbejdning

Kunden kan nu vælge mellem otte forskellige formater til fotokalendere. Takket være glansserien er billedoverfladen beskyttet mod slid og mod at blege, hvilket giver kalenderbillederne og minderne et langt liv. Når man bruger den nye valgmulighed med glans, kan man endda gøre det med god samvittighed, for til det digitale direkte tryk skal der ikke bruges kemisk udviklet PE-fotopapir, og de materialer og processer der benyttes, lever op til kravene i miljøstandarden ISO 14001*.


Specialkampagne:

Alle der vil teste de nye fotokalendere, har nu endnu bedre grund til det – for Printing-1 lancerer sine nye fotokalendere med en rabatkampagne på 75 kr. Værdikuponkoden ”PRIXDK” gælder for varer der bestilles af nye kunder og kan benyttes frem til 31.10.2011.Hvordan laver man sin egen fotokalender?

Printing-1 fotokalendere har en side for hver måned og en titelside. Med tretten eller flere digitale billeder kan man i fem arbejdstrin legende let udarbejde en fotokalender:

1.   Vælg kalenderformatet: høj, tvær eller kvadratisk. Hos Printing-1 er det også muligt at ændre størrelsen senere.
2.   Vælg startmåneden og startåret.
3.   Vælg kalenderblad og layout, tilføj billederne og vælg baggrundsfarverne. Hvis man har lyst, kan man også tilføje ekstra billeder, for eksempel små portrætter på fødselsdagene.
4.   Upload dit eget fotokalender-design til Printing-1’s server.
5.   Log ind i Printing-1’s online account for at sende e-mails til vennerne med individuel adgang til fotokalender-layoutet. De kan så også for egen regning bestille kalenderen dér. Fra online-kontoen kan man bestille et tryk af fotokalenderen når som helst.Specialist i fotobøger

Printing-1 tilbyder en online fotoservice der er kompatibel med Windows og Macintosh, som kan bruges med billeder fra et hvilket som helst digitalkamera og som er specialiseret i fotobøger, kalendere og fotolærreder. Den professionelle udarbejdning giver Printing-1 mulighed for at tilbyde fotohæfter i ”pocket”-format med spiral- eller hæfteindbinding fra kun 7,95 € plus 4,90 € fast pris for indpakning og forsendelse. Mellem formaterne pocket og premium (40 x 30) tilbyder Printing-1 fem mellemstore formater med et omfang på op til 250 sider. Merprisen for højglansforarbejdning for en fotobog i maxi-størrelse (30 x 30 cm) er 2 kr. pr. side.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar