1.2.10

FotoInsight skruer kravene til kvaliteten i vejret med kategorien Luksus

Markedet for digitale fototryk modnes, og konkurrenterne kæmpes om at komme først på bane med innovationer og servicetilbud. En ny online fototjeneste i Danmark starter nu en luksuskvalitet fotoservice der lever op til de skrappeste krav.


Århus. 2.02.2010. - Online fotoudbyderen FotoInsight lancerer i dag en ny premiumkategori for fotoudvikling. Fotos og plakater i kategorien Luksus trykkes på gnidefast premium fotopapir fra førende mærker, hvilket garanterer en højere farvebrillans. I forbindelse med Luksuskvalitet-bestillinger er det også muligt at blande forskellige trykformater i en og samme bestilling, og der bruges en ny teknik til automatisk at korrigere røde øjne. En praktisk detalje for både amatør- og hobbyfotografer er at filnavnet og datoen trykkes på bagsiden af billedet. Hos FotoInsight får man desuden gratis et indeksprint, der gør det nemt at få overblik over hvilke billeder der hører til hvor.

Kort sagt har man nu også i Danmark valget mellem kvalitetsorienterede premiumprodukter sideløbende med en prisbillig standardkategori når man bestiller digitalfotos i internettet. "Med denne politik med 2 kategorier giver vi fotograferne mulighed for både at opfylde de prisorienterede forbrugeres krav og forventningerne fra kvalitetsorienterede proffer", forklarer FotoInsights direktør Klaas Brümann: "I de lande hvor FotoInsight allerede har tilbudt en Luksuskvalitet, valgte 80 procent Luksuskvalitet."

FotoInsight tog imod de første ordrer fra Danmark i december sidste år og tilbyder et produktprogram der dækker alle behov fra hurtige snapshots skudt til lejligheden til professionelle fotografer. For flere professionelle serviceydere som http://fotoinsight.dk/ er det en særlige niche på markedet at befri brugere af digitale kameraer for de begrænsninger der følger med injektprinteren. Og forbrugere der har tid til at vente på at få tilsendt de fremkaldte fotos fra det professionelle fotolaboratorium, forventer ifølge forretningsledelsen af få en væsentligt bedre kvalitet. Til forskel fra udprintede billeder der opnår en farveeffekt ved hjælp af printpunkter i ganske få basisfarver, udvikler laboratorier den nøjagtige farve i hver enkelt pixel. Ifølge FotoInsight er det for det meste tilstrækkeligt med en JPEG på 1 MB for at få en plakat i høj opløsning i størrelsen 1 MB 50 x 75 cm.

Når blækket udsættes for kraftigt lys, ozon og partikler i luften, blegner det. Ved brug af premium fotopapir på professionelle laboratoriemaskiner opnår serviceydere som FotoInsight med farver der har en kraftigere virkning, resultater der er bedre væbnet mod fugtig luft og fingre samt dagslysets stråler.
Direktøren for FotoInsight Ltd, Klaas Brumann forklarer: "Brugere af digitale kameraer kender deres fotos og har allerede tit vist dem til andre via internettet. De fotos der bliver trykt, er de helt særlige billeder der skal holde længe og som man for det meste har særligt høje kvalitetsforventninger til. Vi ser en kraftig trend på online fotomarkedet i retning af stadig stigende kvalitet."


Om FotoInsight
FotoInsight Limited blev grundlagt som et joint venture i september 2003 i Cambridge, en region der er et europæisk centrum for højteknologi. Som fotoserviceudbyder tilbyder firmaet en komfortabel internet-service der omfatter udvikling af digitale fotos og plakater samt tryk af fotokalendere, fototryk på lærred og fotogaver til brugere af Windows, Linux og Mac OS. Billeder der bestilles hos FotoInsight trykkes i 5 fotolaboratorier med topmoderne udstyr i tre forskellige lande. I de forløbne år er internet-fotoudbyderen vokset hurtigere end fotobranchen og tilbyder sin service på syv forskellige sprog i 32 lande.


For pressen:
Godkendt til offentliggørelse. 3405 tegn. Hvis du vil teste FotoInsights fotoservice som journalist, hjælper vi dig gerne på tlf. 36 98 11 03 eller via e-mail til pr (snabel-a) fotoinsight.dk. FotoInsight tilbyder også gavekortkampagner for læsere og software der kan vedlægges som CD/DVD.

----------------

FotoInsight.dk 

Catalina Martinez, International Communication
9 Moore Close, Cambridge, CB4 1ZP
Skype fotoinside
E-mail: pr (snabel-a) fotoinsight.dk
Tlf. DK: 36 98 11 03


 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar