16.6.14

Fragmenteret fotobranche oplever koncentrationsproces på grund af overtagelser

Fotoinsight overtager den mindre rival www.printing-1.dk

Århus d. 16. juni 2014. I 2007 startede IITM LLP en tjeneste, der gjorde det muligt at lave og trykke personlige fotobøger, tryk på lærred og fotokalendere under navnet "Printing-1". Webtjenesten ekspanderede i en række europæiske lande og voksede til at omfatte syv sprog. Nu er forretningen blevet overtaget af Fotoinsight Ltd for et ikke offentliggjort beløb. www.printing-1.dk-websiderne omdirigeres fremover til http://fotoinsight.dk.

IITM LLP-partneren Catalina Martinez om overtagelsen:"Online-branchen med fototryk-produkter oplever en hurtig koncentrationsproces. Vi er overbevist om, at vores Printing-1-kunder vil være glade for den prisbelønnede software- og trykkvalitet fra Fotoinsight, der har opnået topresultater i flere test i forbrugermagasiner og fagblade."

Værdikupon som velkomstgave

For at fejre overtagelsen af Printing-1 uddeler Fotoinsight værdikuponer som velkomstgaver. Foto-entusiaster, der downloader Fotoinsights designer-software og bestiller deres første fotobog hos Fotoinsight inden den 30. september 2014, får 80 kr. rabat med kuponkoden PRINT1DK (ved en bestilling på min. 225 kr.).