6.11.10

FotoInsight starter Kalendersæsonen 2011

Stadig flere og bedre billeder opbevares på stadig mindre lagermedier. FotoInsight udnytter den højere billedopløsning til at trykke innovative fotokalendere.

En professionelt trykt kalender med egne fotografier må være en af de mest praktiske fotogaver til familie og venner. FotoInsight tilbyder sine kunder det gratis Designer-program, der rummer mange forskellige kalenderskabeloner, og flere redigeringsværktøjer end en internetbrowser kan klare, så de kan fremstille kalendere i ro og mag derhjemme. Når man bruger et specialprogram til at redigere sin kalender, kan man for eksempel frit placere et hvilket som helst antal billeder på en enkelt side. Det er praktisk, når en særlig begivenhed skal illustreres med scannede souvenirer fra ferien i form af biletter, postkort eller landkort – nu kan de alle sammen indgå i en professionelt trykt fotokalender. De mange nye muligheder i designfasen er en følge af de opfordringer, vi har modtaget af kunder, som har bestilt fotokalender til familie og venner år efter år.


Opløsningen af digitalbilleder øges hele tiden, og professionelle laboratorier kan nu fremstille superskarpe papirbilleder med 300 dpi. "Da digitalkameraerne hele tiden bliver bedre, gav det mening at tilbyde større fotokalendere," siger FotoInsights administrerende direktør, Klaas Brumann, og tilføjer: "Vi begrænser ikke det område, hvor man kan placere billeder, som skal trykkes på kalendersiden. Billederne kan fylde hele siden, og kalenderskabelonen kan lægges oven på billederne."


Antallet af billeder, der bliver taget, er steget skarpt, men andelen af dem, som laves til papirbilleder, falder konstant. De teknologiske forbedringer inden for skærme og fotodeling betyder, at brugerne kun laver papirbilleder af særlige billeder til særlige lejligheder, og det betyder igen, at forventningerne til billedkvaliteten for disse og andre fotogaver også stiger. Fotokalendere med egne billeder er meget in. Fotokalendere, som bestilles via FotoInsight, bliver trykt på de nyeste Indigo-printere med en opløsning på 300 dpi. I denne proces benyttes såkaldt ElectroInk, hvor blækpartiklerne er mellem 1 og 2 mikrometer store. Blækfarvens reducerede partikelstørrelse skaber en oplevelse af, at det trykte billede har en højere opløsning, renere kanter og finere, bedre sammenflettede lag i forhold til traditionelle trykkemetoder.


Klistre billeder ind er gammeldags – i dag laver man professionelt trykte kalendere
FotoInsight opdaterer udvalget af fotokalendere i rette tid til dem, der skal ud og købe jule- og nytårsgaver. Fotogaverne fremstilles med brugernes egne digitalbilleder, som trykkes professionelt på 250-grams papir via den internetbaserede tjeneste. I stedet for bare at lime billederne ind, kan man - fordi billederne er digitale - lave sit eget individuelle design og få dem trykt professionelt som personlige gaver, f.eks. krus, T-shirts eller som en fotobog. FotoInsights administrerende direktør siger: "FotoInsight specialiserer sig i fotografiske gaveartikler. Den nye generation af fotokalendere vil løse mange menneskers problem med at finde en unik gaveidé."

Ingen kommentarer :

Send en kommentar